+31 (6) 31 96 96 69
Ma-Zo: 08:00 - 22:00

Referenties

Benieuwd naar wat High Class Training u te bieden heeft?
Lees de ervaringen van mensen die u voor gingen.
Tiel

Marian van Rijnsoever

sinds medio 2015 train ik met Silvan als mijn Personal Trainer. Mijn doelstelling is om in juni 2016 90Kg te wegen. We hebben stap voor stap mijn leefstijl aangepast, en dat begon met het meten en wegen. Tijdens de intake las de weegschaal 128Kg “Ik wist wel dat ik zwaar was, maar poeh het was toch weer schrikken”.

We trainden erg hard maar dat was waar ik op hoopte, en wierp zijn vruchten al direct af! ik leerde op mijn voeding onder controle te krijgen, maakte enkele dipjes mee waar ik snel weer uit kwam en bereikte het tussentijdse doel om onder de 100Kg 2016 in te gaan! In januari zijn we overgestapt op 1x per maand een fysieke training en daarnaast online coaching en op 20-03-2016 was het dan zover 89,5Kg mijn doel is behaald ruim voor juni, nu gaan we dit gewicht vast houden en op zoek naar een nieuwe doelstelling!!

Benschop

Herma van den Broek

Ik ben in November 2014 gestart met trainen onder begeleiding van een Personal Trainer, omdat ik mijn houding wilde verbeteren.

Ik heb nu ruim een jaar onder Silvan van Leussen getraind en tijdens dit jaar een enorme vooruitgang geboekt. Dit is zichtbaar, (veel betere houding) en voelbaar, (veel minder rug en schouderklachten)

Silvan behandelt mij indien nodig tijdens de training met myofaciale therapie. Silvan is kortgeleden verhuist naar Zwolle, waardoor het trainen onder zijn begeleiding een stukje lastiger geworden is, vanwege de reisafstand. Ondanks dat er bij mij in de buurt voldoende Personal Trainers zijn,  heb ik er toch voor gekozen om een oplossing samen met hem vinden en train ik nog steeds met hem. Allereerst vanwege zijn professionaliteit, kennis en kunde. En daarnaast vanwege zijn prettige wijze van begeleiding en plezierig karakter.

Ondanks dat ik totaal geen “sportvrouw” ben, kijk ik altijd uit naar de training. Het is altijd leuk en gezellig. Kortom ik ben bijzonder tevreden over Silvan van Leussen zijn kennis, inzet en prettige persoonlijkheid en ik durf hem aan iedereen van harte  aan te bevelen.

Arnold Schwarzenegger

Motivation

‘’We all have great inner power. The power is self- faith.there’s really an attitude to winning. You have to see yourself winning before you win. And you have to be hungry. You have to want to succeed.’’